Ettglasjuice
13Feb/120

Sam & Max 104: Abe Lincoln Must Die! [Spel PC]

Om det är någon typ av pussel som jag alltid får en viss tillfredsställelse av så är det de av typen att kombinera dialogval så att det bildar någon form av humoristisk replik. Exempelvis svärd-duellerna i Monkey Island men även ganska många pussel i Sam & Max-spelen.

I Abe Lincoln Must Die! bjuds det på en bra dos av sådana pussel och det enda som grämer mig är att de inte är fler och bjuder på större utmaning. Men tillsammans med en hel drös av härlig humor med ett musikalnummer i spetsen är säsongens fjärde del en av de starkaste och mycket tack vare att lite utforskning och tankeverksamhet faktiskt krävs för att lösa pusslen denna gång.

All hail Max! Humorn på topp och svårighetsgraden välbalanserad, även om det gärna får vara lite svårare ändå.

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Trackbacks är inaktiverade.