Ettglasjuice
22Mar/120

Draw Something [Spel iOs]

Jag har tidigare lyckats undvika att dras med i trender där majoriteten av alla smartphone-användare kollektivt knarkar ett spel. Angry Birds mest för att jag inte ägde en smartphone. Wordfued mest för att jag avskyr ordspel. Men Draw Something var tillräckligt kreativt och galet för att få mig intresserad.

Det var bara en dryg vecka sedan jag började spela och jag börjar redan tröttna men nog har det bjudit på många skratt. Som ett Pictionary med grytvantar är det som upplagt för humor dels när bilderna inte någonstans ser ut som det de ska föreställa men även när riktigt kreativa idéer leder till enkla lösningar. Som att rita ett knä med en pil i för ordet Skyrim.

Kortvarigt men ruskigt kul smartphone-nöje som man gärna delar med kompisar.

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (1)

Leave a comment

(required)