Ettglasjuice
28Mar/120

Dexter Säsong 1 [Tv-serie]

Så här i väntan på sjunde säsongen av Dexter valde jag att återvända till seriens början. Del för att återuppleva det jag länge ansett vara den kanske bästa serien som gjorts men även för att motivera Linnea att äntligen ta del av Dexters skruvade äventyr.

Med perspektiv på första säsongen är jag kanske inte riktigt lika lyrisk som när jag första gången såg den men det är fortfarande en otroligt spännande och intressant handling. Det märks även så här i efterhand att mycket av karaktärsutvecklingen cementeras redan tidigt medan andra delar kanske inte känns riktigt lika motiverade. I slutändan är det dock den enda serien som jag valt att se om en hel säsong av och jag hade inte tråkigt ens en sekund trots att jag mindes alla de stora dragen väldigt väl. Det säger ändå något om hur makalöst bra den här serien är.

Står fast som min favorit bland tv-serier tack vare sina nyanserade karaktärer och spännande intrig.

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.