Ettglasjuice
29Mar/120

Rollspelsrabiat

Efter att ha gått ett tag och byggt upp ett enormt sug efter västerländska rollspel är det nu dags att bli rollspelsrabiat! Närmare bestämt hade jag tänkt lägga fokus en tid framöver på såväl klassiska som nyare västerländska rollspel med början med Mass Effect 3 som jag precis har klarat. Dessutom spelar vi borta på Skillpoint i nya Skillpod-avkomman Ludere Simul klassiska Planescape: Torment. Men mer blir det då jag har samlat på mig ett antal titlar som jag är ruskigt sugen på att sätta tänderna i.

Spelen som ligger framför mig (och om allt vill sig väl också ska klaras under den närmaste tiden) i någon form av prioritetsordning är:

 • Mass Effect 3
 • Planescape: Torment
 • Star Wars: The Old Republic (åtminstone Imperial Agent-storylinen)
 • Dragon Age II
 • Arcanum of Steamworks and Magic Obscura
 • Fallout 3
 • Deus Ex: Human Revolution
 • Icewind Dale
 • Alpha Protocol
 • Star Wars: Knights of the Old Republic
 • Jade Empire
 • Baldur's Gate-remaken (när vi väl kommer till släppet av det i sommar :P)

Kan hända att det finns spel i listan som inte tilltalar mig tillräckligt för att fortsätta med och dessutom spel jag kanske hittar som verkar mer intressanta, men så här ser det ut just nu i alla fall. Lika bra att dra igång och spela, jag har några timmars rollspelande framför mig ^^

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.