Ettglasjuice
29Apr/120

Berg begrundar – april 2012

Det blev lite av ett Dexter-maraton när jag tillsammans med Linnea nu snabbt tagit oss igenom de fyra första säsongerna av min favoritserie. En annan favoritserie som jag återvänt till tillsammans med Linnea är Gears of War när vi äntligen klarade slutet av det första och sedan drog igenom köttade oss igenom tvåan för att även hinna påbörja del tre. Dessutom bytte jag mainklass i Old Republic och har tagit mig en ganska bra bit på vägen genom Sith Inquisitor-handlingen. Premiären av Game of Thrones andra säsong har även säkrat underhållningen åtminstone en timme varje vecka framöver. I övrigt bland tv-serier så har vi äntligen tagit tag i The Wire som en bit in i första säsongen är ruskigt bra.

Spelat:

Tittat på:

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.