Ettglasjuice
18Apr/120

Nördiga nödvändigheter: Cosplay från Alice: Madness Returns

 

Alla vi som älskar hur American McGee och EA fick Alice att se ut i Alice: Madness Returns hoppar högt av glädje när cosplayare såsom Okasaneo ger liv till två av klänningarna från spelet:

Olycksbådande Alice

Alice i hennes första klänning

En klänning värdig Drottningen

Klänningen längst ner är från kapitel fyra och hennes Hobby Horse är helt galet häftig. Vill ni se mer ifrån Okasaneo föreslår jag att ni klickar på länken ovan för att komma till hennes profil på DeviantArt, och om ni klickar på bilderna skickas ni vidare till större upplösningar. Själv hoppas jag bara att hon kommer fortsätta göra de resterande klänningarna också.

Av Linnea Nilsson

Med en förkärlek till precis allt som är nördigt och sött skulle det inte sitta fel att vinna på lotto. Tills dess går det dock att nöja sig med att titta på fina bilder och drömma sig bort, vilket också tar upp större delen av tillvaron.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.