Ettglasjuice
5Apr/120

Nördiga nödvändigheter: Iron Man-cosplay

Om det är någonting som alltid får mig att tappa hakan så är det när folk skapar cosplay-dräkter utav andra material än tyg, och får det att se så verklighetstroget ut. När folk sen lyckas göra det ännu mer likt originalet genom att använda sig utav lysdioder och dylikt blir man bara ännu mer flabbergastad. Så här kommer tre sjukt snygga Iron Man-cosplays:

 

War Machine

Vinnaren i Marvels cosplay-tävling

Okänd Iron Man från Metro Comic Con

Vill ni komma till källan så klickar ni på bilderna, och vill ni se mer utav Iron Man-cosplay kan ni klicka här.

Av Linnea Nilsson

Med en förkärlek till precis allt som är nördigt och sött skulle det inte sitta fel att vinna på lotto. Tills dess går det dock att nöja sig med att titta på fina bilder och drömma sig bort, vilket också tar upp större delen av tillvaron.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.