Ettglasjuice
16Apr/120

Nördiga nödvändigheter: Legend of Zelda: The One Ring

Vi är alla väl medvetna om farorna som lurar runt hörnet ute i den hårda verkligheten. Därför kan det vara bra att se till så att man inte har undermålig utrustning med sig, vilket man anammat i den nya hit-serien Legend of Zelda: The One Ring. Nu kanske tröjan i sig inte räddar dig från faror, men du kommer i alla fall se snygg ut när du ligger knockad på marken!

8-Bits to Rule Them All

För 15$ är den din, borta på shirt.woot! (klicka på bilden för att komma till produktsidan)

Av Linnea Nilsson

Med en förkärlek till precis allt som är nördigt och sött skulle det inte sitta fel att vinna på lotto. Tills dess går det dock att nöja sig med att titta på fina bilder och drömma sig bort, vilket också tar upp större delen av tillvaron.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.