Ettglasjuice
12Apr/120

Nördiga nödvändigheter: Game of Thrones-konst

DeviantArt-konstnären AniaEm har lyckats skapa helt fantastiska bilder på i princip hela ensemblen i Game of Thrones-serien. Till bilderna har hon använt screenshots från serien som referenser, vilket kan förklara hur hon har fått bilderna att vara så otroligt lika originalen. Oavsett hur hon har gjort det så är det mindblowing från färgval till ljussättning. Ta en titt själva!

Arya Stark

Kahl Drogo
Eddard Stark
Daenerys

Klicka på bilderna för att få se dem i bättre upplösning och originalstorlek. Och om du vill se fler bilder från Game of Thrones, ta en titt på hennes Song of Ice and Fire-mapp!

Av Linnea Nilsson

Med en förkärlek till precis allt som är nördigt och sött skulle det inte sitta fel att vinna på lotto. Tills dess går det dock att nöja sig med att titta på fina bilder och drömma sig bort, vilket också tar upp större delen av tillvaron.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.