Ettglasjuice
20Apr/120

Dexter Säsong 4 [Tv-serie]

Spoilervarning! Innehåller potentiella spoilers från säsong 1-4 av Dexter. Läs på egen risk.

Minnet av säsong 4 var det av seriens bästa näst bara den första säsongen. Tre och ett halvt avsnitt in undrar jag hur jag kunde minnas så fel alternativt tyckt så olika. För Dexters fjärde säsong öppnar väldigt svagt och övertygar inte på några plan men i och med fjärde avsnittet gör kvalitén en kraftig vändning.

I samband med Lundys öde och Debs totala meltdown växer säsongen till att bli en av de starkaste. Trinity och hans relation till Dexter är nästan mer spännande än den mellan Dexter och Ice Truck Killer från första säsongen. Med det bitterljuva antiklimaxet i säsongsavslutningen avrundas också säsongen som den mest avgörande bestående handlingsutvecklingen genom hela serien.

Börjar svagt men växer till att bli den fortsatt näst bästa säsongen i denna makalösa tv-serie.

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.