Ettglasjuice
1Maj/120

Terriers Säsong 1 [Tv-serie]

Även om mitt intryck av Terriers inte var det av en fantastisk serie är det ändå oerhört tråkigt att den inte fick mer än en säsong på sig. För om Terriers lyckas med något så är det att skapa en intressant dynamik i relationen mellan seriens två huvudpersoner som känns gemytlig utan att vara konstlad. Detta i sin tur lämnade utrymme för lite mörkare intriger och framförallt i säsongens näst sista avsnitt ges bevis på hur bra den kontrasten kan bli.

I slutändan fanns det dock inte mycket utöver karaktärerna som verkligen stack ut och kändes intressant i Terriers. Som lättsam serie som ändå lyckas gräva ner sig i intressanta och smått finurliga konspirationer för privatdeckarna tillsammans med en mänsklighet som även visar prov på sin mörka sida är Terriers klart bra. Frågan är väl om den med lite tid skulle ha kunnat bli något riktigt bra.

Lättsam och rolig detektivhistoria med en kontrast i det samtidigt mörka och konspirationsfyllda.

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.