Ettglasjuice
3Maj/120

Snuggle Truck [Spel PC]

Snuggle Truck tar Action Supercross/Elastomania/Trials-konceptet men lägger till utmaningen att försöka behålla ett gäng djur bak på sin bil. Det är småroligt och roar nog för att dra igenom alla banor snabbt men konceptet känns igen och tillägget med djuren (eller människorna i fallet av originalversionen Smuggle Truck) förbättrar inte upplevelsen tillräckligt för att jag ska orka samla medaljer eller trimma tidsrekord.

Smått roande actionpussel som dock försvinner i skuggan av de senare Trials-spelen som gör ungefär samma sak fast mycket roligare.

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.