Ettglasjuice
1Jul/120

Vantage Point [Film]

Jag köpte Vantage Point i princip enbart på grund av att den var billig i och med vi hade bytt in ett gäng blu-ray-filmer på Game i Skövde. Först flera år senare när vi inför kvällens filmtittande upptäckte att PS3:an inte ville spela Usual Suspects på grund av fel regionskodning blev det dags att faktiskt titta på Vantage Point, så gott som helt utan förväntningar.

Filmen som sådan bjöd på mycket och relativt snygg action även om handlingen när allt väl knöts ihop kanske är lite i tunnaste laget. Men även den räddas av det intressanta greppet att visa stora delar av filmen från flera olika perspektiv och på så sätt bygga upp ett intresse för alla detaljer som skymtas som kan ses tydligt först ur en annan vinkel.

Lättsam action med tillräckligt unikt grepp för att aldrig kännas tradigt eller ointressant.

 

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.