Ettglasjuice
17Jul/120

Quantum Conundrum [Spel PC]

Inför släppet av Quantum Conundrum frågade jag mig om detta skulle kunna bli "nästa Portal", vilket visar sig vara både sant och falskt. Falskt i den bemärkelsen att Quantum Conundrum inte kommer ha lika stor genomslagskraft som Valves genredefinerare men sant eftersom Quantum Conundrum stillar suget efter mer av samma upplägg som Portal-serien.

Quantum Conundrums charmiga sagobokspresentation tillsammans med kreativ pusselmekanik och mycket humor går det till en ren fröjd. Pusslen är förvisso ganska styrda och saknar ofta alternativa lösningar men tillfredsställelsen att lösa dem angränsar det av de hos Portal.

Inte ett "nytt Portal" men ett riktigt charmigt och klurigt pusselspel som gjorde mig sugen på fler förstapersonspusslare med lika mycket hjärta!

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.