Ettglasjuice
27Jul/122

Splinter Cell: Conviction [Spel PC]

Det är egentligen inget direkt fel med Splinter Cell: Conviction. Man blandar smygande med action och gör det med finess, men ändå kan jag inte säga att jag direkt gillar spelet. Delvis kanske för att det ändå sticker i ögonen att spelet bryter så mycket från sina föregångare, framför allt i det avseendet att det i princip aldrig finns mer än ett sätt att ta sig genom ett rum. Men mest beror det på jobbigt placerade checkpoints och ett oslipat stridssystem som gör att det väldigt sällan känns som mitt fel att jag får spela om ett längre parti igen. Oftast resulterar det i att jag efter ett nästintill perfekt försök blir upptäckt och dödad istället kör på Rambo-approachen och bara springer rakt in och dödar allt, vilket tar bort all charm som spelet har.

Potentialen finns ändå där men det var inte tillräckligt för att motivera mig att ens klara det relativt korta spelet. Förhoppningsvis blir Blacklist mer av samma vara fast polerat och bra rakt igenom.

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (2) Trackbacks (1)
  1. Det är kul i co-op i alla fall, och utmanande. Mitt stora frågetecken i Conviction är ven sjutton som kör bilen man börnar iväg i från banan i DC.

  2. Vi får ta och köra lite coop vid tillfälle Gustav!


Leave a comment

(required)