Ettglasjuice
10Aug/120

Where’s My Water? [Spel iOS]

Hittills har det varit få iOS-spel som verkligen har träffat helt rätt. Många är intressanta till en början men där intresset svalnar ganska snabbt, oftast på grund av repetition alternativt stora krav på att köpa ingame-föremål för att avancera. Where's My Water lyckas dock slå en underbar balans mellan utmaning, lättillgänglighet och variation så pass att det nästan tar platsen som min favorit på maskinen.

Mycket tack vare att det pussliga upplägget känns fräscht och intressant även efter över 100 genomspelade banor. Det är dessutom lika fantastiskt lätt att plocka fram och spela som det är förbannat svårt att lägga ifrån sig när man väl börjat. Det enda som egentligen svider lite i ögonen är att tilläggspaketen kostar dubbelt så mycket som själva spelet, men har mindre innehåll, men det är svårt att slita sig från att skaffa mer.

Väldigt simpelt men samtidigt fantastiskt kul och uppfinningsrikt pusselspel som gör sig perfekt på plattformen.

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.