Ettglasjuice
3Maj/110

Introduktion av Månadens tema Maj 2011 – Tidsresande

Med det lite halvdana resultatet från Brödraskapstemat under förra månaden väljer vi att istället för att backa lägga i en högre växel när det gäller månadens tema tidsresande! Eller ja, på sätt och vis. Vi sätter i alla fall ribban högt och går ut stenhårt när det kommer till mängd innehåll i målet. Nu kommer troligtvis inte allt hinnas med och prioriteringar lär behöva göras så vill du vara med och påverka se till att kommentera vilka av de utvalda spelen och filmerna som du vill läsa om på bloggen (tv-serien och boken är satt i sten ^^)!

Målet

Spel

 • Day of the Tentacle
 • Time Commando
 • Chrono Trigger
 • The Lost Vikings

Filmer

 • Time Bandits
 • 12 Monkeys
 • Back to the Future (1-3)
 • Primer
 • Frequency
 • Bill and Ted's Excellent Adventure

Tv-serie

 • Första säsongen av Dr. Who (nyinspelningen)

Bok

 • The Time Machine av H.G. Wells (eftersom jag är fast i mastodontboken The Given Day tar Linnea över facklan här och läser månadens bok)

Det blev en ganska gedigen lista som ni kan se, men det återstår att se hur mycket av listan vi faktiskt arbetar oss igenom. Jag är dock oerhört hajpad på det mesta i listan och framförallt på filmsidan är det mycket helt nytt för min del. Förhoppningsvis kan vi i alla fall sprida ut godsakerna över månaden istället för att samla 90% av omdömena under sista veckan ;)

Har du några förslag på något som du skulle vilja läsa om rörande tidsresande i maj? Några spel, filmer, tv-serier eller böcker som vi bör fokusera på? Släng gärna iväg en kommentar här nedan så ska vi göra vårt bästa för att möta era önskemål!

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.