Ettglasjuice
24Maj/110

Inför Månadens tema Juni 2011 – Brottsutredning

Ett spel som varit hett efterlängtat här i hushållet är L.A. Noire som precis har släppts och ligger som huvudsakliga inspiration till nästa månads tema som så klart blir Brottsutredning! Den populärkultur som ska inmundigas kommer alltså kretsa kring ledtrådar, misstänkta och säkerligen en hel del mord.

Detta blir även ett ypperligt tillfälle att följa Gustav Granlunds ständiga tjat om att jag borde se på The Wire och därför ska första säsongen tittas igenom. I filmväg har jag redan fyra kandidater men är självklart öppen för förslag! De filmerna som just nu är på listan är i alla fall Seven, Insomnia, Citizen X samt Narc. Dessa är dock, med undantag för Seven, plockade efter en snabb googling så har ni förslag på filmer som passar bättre in på temat eller helt enkelt är bättre tveka inte att rekommendera dessa i kommentarerna.

Vi får se om det även blir någon bok och det beror nog primärt på om Linnea är sugen på att ta sig an något. Förslag på den fronten är givetvis också välkomna ^^ Oavsett vilket kommer hela juni att präglas av mordmysterier och dylikt.

Tveka inte att dela med dig av dina rekommendationer eller övrigt som du skulle vilja läsa rörande Brottsutredning under juni månad här på bloggen. Låt kommentarerna flöda!

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.