Ettglasjuice
16Mar/110

Videoklippet: More than you can chew

More than you can chew är en kortfilm med skräcktema som är del av Youtube-projektet Black Box Tv. Regissören Dan Trachtenberg syns vanligtvis till i rutan för videopodcasten Totally Rad Show som jag först började titta på ordentligt efter Anders Brunlöfs varma ord om podcasten på sin blogg. More than you can chew är dock något helt annat där vi får följa två ambulansvårdare som är först på plats vid en mystisk brottsplats. Såväl snyggt visualiserad som berättad kort historia som jag tycker att ni alla ska ta en närmare titt på direkt här nedan!

Vad tycker du om konceptet? I en annan video kommenterar Dan Trachtenberg videon som något upphovsmakarna bollat med som koncept för en hel tv-serie, skulle det kunna bli bra? Är blandningen mellan en mer alldaglig värld och några övernaturliga element som zombier, vampyrer eller annat något du skulle vilja se mer av? Vädra dina åsikter i kommentarerna här nedan!

Av Andreas Berg

Systemvetarstudent på dagen, podcastare i Farfararsparadoxen på natten.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.